Vrij werk

MTB HELMET

Klik op de afbeelding for de Retina Wallpaper - 2560 x 1440 px

Close Encounters

Ice Cream Trucks


Ijsjes

Sunrise Motel

Trouwkaart

Dirk & Ellen's bruiloft uitnodiging

Het is altijd leuk om een uitnodiging te maken voor de belangrijkste dag uit iemands leven. Zeker wanneer ze je alle vrijheid geven om te spelen met typografie en iconografie.

TV show gebaseerde logo's

The Simpsons geïnspireerd logo designs.


Na het eten van tonnen en tonnen van donuts krijgt Homer eindelijk zijn eigen donuts... Mmmm donuts! Moe gaat zijn tweede bar openen na het succes door de nieuwe bar vrouw, en geen gewone bar nee een Gentlemans club. Marge heeft dan eindelijke de bak wedstrijd gewonnen! Haar overwinning stijgt naar d'r haar en ze begint haar eigen taarten winkel. Bart word gesponsored na vele bot breuken en boze beveiligers. En hij krijgt zijn eigen Bite Me skatewheels.

Family Guy geïnspireerd logo designs.


Stewie krijgt zijn eigen merk met laser Zappers om Louis mee te vermoorden en de rest... Quagmire begint zijn eigen kleding lijn met alleen maar Hawaai shirt met maar één print. En Brian, iedere hond heeft een logo nodig... En vergeet niet om wat mad crazy chicken wings te halen bij Mad Wing, voor maar €2,99!

American Dad geïnspireerd logo designs.


Steve's kleine viespeuk wacking brillen worden echt... Klaus is uit z'n kom geklommen om "Gutentag" te zeggen. En paps? Paps is heel Amerikaans. Francine opened een "dans school" en herleeft haar jongere jaren.

South Park geïnspireerd logo designs.


De staat Colorado wil zijn zonnige bergen laten zien aan de rest van de wereld. Mr. Marsch begint zijn eigen hoveniers bedrijf met ballen nadat hij is genezen van zijn afschuwelijke magnetron ongeluk. Cartman is intergalactische systemen aan het opzetten. Dankzij de aliens... Bebe's puberteit is begonnen en daarmee ook haar lingerie lijn. Die vreemd genoeg alleen door de jongens uit haar klas word gekocht.

Evil Villain benodigdheden logo designs.


Je bent geen Evil Villain zonder je eigen Evil Lair, je hebt een Evil Lair nodig. Ook heb je waarschijnlijk een tegengif nodig als je van plan bent om de hele wereld te vergiftigen. TNT je kan niet zonder explosieven! Je moet toch shit opblazen! En een reserve brein, om in je nieuwe lichaam te stoppen als je oude weer eens is verslagen door aarts vijand.

Handtekening Animaties

Zo nu en dan maak ik van deze kleine animaties om in m'n e-mail handtekening te stoppen. Dit maakt dat suffe e-mailtje toch wat interessanter. Voel je vrij om ze te gebruiken zoals jij dat wilt.