Privé werk

MTB HELMET

02/12/2017

Click on the image for the Retina Wallpaper - 2560 x 1440 px

Close Encounters

05/10/2016

Ice Cream Trucks

28/06/2016


For Dirt And Glory

08/06/2016

Ijsjes

04/06/2016

Sunrise Motel

12/01/2016

Trouwkaart

28/08/2015

Dirk & Ellen's bruiloft uitnodiging

Het is altijd leuk om een uitnodiging te maken voor de belangrijkste dag uit iemands leven. Zeker wanneer ze je alle vrijheid geven om te spelen met typografie en iconografie.

TV show gebaseerde logo's

28/06/2015

The Simpsons geïnspireerd logo designs.


Na het eten van tonnen en tonnen van donuts krijgt Homer eindelijk zijn eigen donuts... Mmmm donuts! Moe gaat zijn tweede bar openen na het succes door de nieuwe bar vrouw, en geen gewone bar nee een Gentlemans club. Marge heeft dan eindelijke de bak wedstrijd gewonnen! Haar overwinning stijgt naar d'r haar en ze begint haar eigen taarten winkel. Bart word gesponsored na vele bot breuken en boze beveiligers. En hij krijgt zijn eigen Bite Me skatewheels.

Family Guy geïnspireerd logo designs.


Stewie krijgt zijn eigen merk met laser Zappers om Louis mee te vermoorden en de rest... Quagmire begint zijn eigen kleding lijn met alleen maar Hawaai shirt met maar één print. En Brian, iedere hond heeft een logo nodig... En vergeet niet om wat mad crazy chicken wings te halen bij Mad Wing, voor maar €2,99!

American Dad geïnspireerd logo designs.


Steve's kleine viespeuk wacking brillen worden echt... Klaus is uit z'n kom geklommen om "Gutentag" te zeggen. En paps? Paps is heel Amerikaans. Francine opened een "dans school" en herleeft haar jongere jaren.

South Park geïnspireerd logo designs.


De staat Colorado wil zijn zonnige bergen laten zien aan de rest van de wereld. Mr. Marsch begint zijn eigen hoveniers bedrijf met ballen nadat hij is genezen van zijn afschuwelijke magnetron ongeluk. Cartman is intergalactische systemen aan het opzetten. Dankzij de aliens... Bebe's puberteit is begonnen en daarmee ook haar lingerie lijn. Die vreemd genoeg alleen door de jongens uit haar klas word gekocht.

Evil Villain benodigdheden logo designs.


Je bent geen Evil Villain zonder je eigen Evil Lair, je hebt een Evil Lair nodig. Ook heb je waarschijnlijk een tegengif nodig als je van plan bent om de hele wereld te vergiftigen. TNT je kan niet zonder explosieven! Je moet toch shit opblazen! En een reserve brein, om in je nieuwe lichaam te stoppen als je oude weer eens is verslagen door aarts vijand.

Handtekening Animaties

01/04/2015

Zo nu en dan maak ik van deze kleine animaties om in m'n e-mail handtekening te stoppen. Dit maakt dat suffe e-mailtje toch wat interessanter. Voel je vrij om ze te gebruiken zoals jij dat wilt.

The empire strikes back

09/01/2015

Een van mijn favoriete films, allertijden. Een klein beetje 3D en heel veel foto manupilatie en digitaal schilderen was dit stuk in een uurtje of vier voltooid

The silk route battle

05/01/2015

Dit stuk gaat over de strijd voor een van de vele zijde routes op het oude mongoolse terretorium. In de oude mongoolse cultuur is het niet heel vreemd als een van de princessen mee doet in het gevecht. Voor dit stuk heb ik een kort moment uit de stijd gekozen waarbij ze je roerloos aankijkt terwijl het bloed van haar vijanden over haar gezicht druipt en de pijlen langs haar heen vliegen.

Een close-up van het portret

Just around the corner

29/12/2014

Een van mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar was om meer naar buiten te gaan, in plaats van binnen te blijven omdat ik die ene film moet zien. Onze planeet heeft namelijk heel veel natuurlijk schoon te bieden en dat soms alleen al, om de hoek. Dus stop met het lezen van dit, sluit je computer of device en ga naar buiten!